Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Arne Viksten


Sorgevals

Träden nynnar
så tyst idag
Lövkronorna
dansar en stilla
sorgevals
Som om tiden
stannat en stund
i en tyst minut
för vår Mäster




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-01 17:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så fin minnesdikt till Arne. Han är saknad!
2019-09-01

    ej medlem längre
Mästerligt och innerligt
2019-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP