Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Övergiven

Sorgsna pedaler
saknar små fötters trampande
Den röda lacken
speglas inte mer
i glada ögon
Ännu minns styret dina
små händers grepp
Kommer du någonsin
tillbaka?
Här är så ensamt
och kallt




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-01 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP