Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar om tystnad. Och en del av ett kommande litet konstprojekt jag vill skapa. Eget foto.


Tystnad






Tystnad kan vara vacker, vilsam och naken. Att delas eller vara i ensam.

Men tystnad kan med vara ett mäktigt spel, ett grymt, medvetet, sårande vapen.

Tystnad kan tända en livfull eld i en slocknad och trött människosjäl.

Men tystnad kan även släcka den mest livfulla eld i en människosjäl, förminska, förlöjliga, till Intet göra en människa, förvandla en människa, att bli till svärta och aska.






Övriga genrer av J-M
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-01 18:54



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En fint analyserande text som visar tystnadens alla egenskaper.
Tystnaden som ett urtillstånd där tryggheten kan vila men när någon vill kan den bli ett rasande vapen.

Fin och genomtänkt text.


2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M