Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenad

Solvarm sväljer stenen
Sluter sina skulderblad
Om måsarna vid ljusets
Avskedsserenad

Tuggar trängda tankar
Märker mot ur mörkertal
Stillar den som vankar
Utanför sitt skal

Lotsar sedan sinnet
Till sömn av vågens gång
Där flugorna med flimmerhår
Förskansar själ i tång




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-01 21:34



Bookmark and Share


  Myy VIP
Wow! Så vacker!!
2019-09-06

    Pangles
Vad vackert
2019-09-06

  ULJO
Fint skaldat
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP