Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dotra min

Jag må va partisk
dotra min
när jag fäller domen
som är din
men ett hjärta av guld
det har du allt
och mod och glädje
tusenfalt
och en visdom större
än åldern din
Jag är så stolt
att du är min.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-01 23:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint kärleksfullt
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP