Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kocklivet i Kollektivet



Nabon gjorde smet
vi i kladdkakor bet 

käk av fläsk bestod
ugnspannkaka god
på övre plan rullar
degen kanel i bullar

stampas hårt i golv
lunch klar halv tolv 
filén grillad i natur
i rättan temperatur
gastronomin i topp
gott kokkaffe i kopp

med hembakat bröd
skörbjugg ej blir död
prima mat och dryck  
på mig då ökar tryck
hinna kocka måltider
bju'r igen va' de lider

 

                                             




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-07 20:03



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Åh, vad hungrig jag blir! Och kokkaffe som jag drack som barn! En mycket matig dikt! :)
2019-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP