Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorrn


imorrn blir det regn
fortsätter samtalet
eller inte




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-02 13:09



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vad finns det mer att säga?
2019-09-03

  TrollTörnTrappan VIP
Molntäcket lägger liksom sordin på de trumpetande solstrålarnas dialog?!
2019-09-03

    ej medlem längre
Samtalet fortsätter nog, regn eller ej.
2019-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP