Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kind of a rework

rökt i vålnadens åldrar,
den skavda
nakna drakens lungor
jag viljelös
jag jaktens tankars


där fick jag för mig
att lära mig
vänta in stämning och vara bekväm

vi måste hålla en dialog
lär våra kroppar

meningen i väntans vatten flämtar
vad är det i djupet som orden drämmer

en detalj i ljus förrgår isiga ådror
och mina texter plåtar
mina ledtrådar vidare i båtar




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-15 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams