Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbrev till anonym älskare

Jag samlar ädelsten på gator av glas.
Jag plockar violetta funderingar från himlens moln.
Jag älskar de ögonblick våra själars vindar sammanflätas i vår färggranna aura.
Jag vidrör mina geléhallon.
Jag låter känslorna leta upp mig istället för att jag letar upp känslorna.
Jag kryper ihop så jag blir osynlig, så ingen kan se den nakna sanning endast snäckornas havsbrus hörs.
Jag förvandlar mig till hälften fågelskrämma och hälften modedocka.
Jag jonglerar med livet och döden.
Jag skickar ett kärleksbrev till anonym älskare.
Jag dricker avslagen champagne direkt ur flaskan.
Jag älskar med mig själv.
Jag betraktar korpen, på samma sett som den betraktar mig.
Jag köper en prinsesstårta att fira min förlovning med mig själv.
Jag somnar med ett leende av nattens kyssar.
Jag önskar midnattens drottning samla ihop stjärnorna för att sedan släppa dem fria. Så det bildar ett stjärnfall.
Jag hoppas att din önskan är att träffa mig igen. Så som min önskan är att träffa dig. Då vi för evigt förenade i kärlekens landskap av exklusiv brudbukett av vita liljor.
Jag kysser mina innersta drömmar godnatt. Med mitt levande väsen vi skapar magi. Magi i de frusna sjöar av verklighetens zorba.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-02 22:21



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Vackert ! I brist på en annan. Fantasin kan ingen ta ifrån en.
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP