Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri sikt


Det kommer klarna
när regnet spolat
sikten fri
och ett annat fokus
framträder

Kanske inte bilden av
ren och skär lycka
men något mer lätthanterligt
och greppbart

En friare sikt helt enkelt
när regnet upphört
och du åter ser ut över
det öppna landskapet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-03 06:53



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ingen luft är så frisk som efter ett regn,
fint fångat
2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP