Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär-ring

 

En förlovning
i kärleksbevis
ej i förvåning
kära givetvis

dock fått höra
av annat tänk
ring ont störa
av guld i blänk

tjudrade tror
de bli i staket
likt flock kor
eller som get


 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-04 08:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tjuren med sin ring i nosen kan väl sägas vara väl tjudrad?
2019-09-04

  Fulbergarn
he he
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP