Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

666...

...är ju bara 999
uppochner
men vissa hävdar
det är Horn-Pelles
hemnummer
mobil har han inte
de tål inte hetta
däremot äldre
Televerkets Dialog
plastig De Lux-lur
röd är hans
klarar all värme
min exfru kastade
likadan efter mig
men jag duckade
då for den in i vägga
där blev det hål
men telefonen höll
ministrarna
gjorde aktiebolag
av vårt Televerk
Felia så kallade
andelar för folkaktier
tappade halva
värdet första dan
fortfarande efter
25 år lika illa
det är därför
de gamla lurarna
är stabila och
vill ej gå samma
öde till mötes
ring ring bara du
slog en signal

Sensmoral 1:
Man ska inte gifta sig med
Djävulens telefonist

Sensmoral 2:
Man ska inte skriva här efter man
svalt en Tramadol

 

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-04 20:49



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Varför 666 blivit djävulens tal kan man undra. Svarar han i telefon månntro om man slår hans nummer?;)
2019-09-05

  Bodingen VIP
Då är man nog bra trött efter man skrivit 1255899 rader i ett sträck he
2019-09-04

  Judas Ekholm VIP
Man skall skriva här efter en KARTA Tramadol! :D
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP