Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom sprickan


Ibland spricker muren
och allt därbakom
forsar fram
Ilskan, frustrationen
och sorgen över
det som inte blev
som det borde

I sådana stunder
kommer allt tillbaka

Alla minnen av vilka
vi en gång var
och oavsett allt annat
fortfarande är

Hur svårt är det inte
att forma just de orden
som speglar oss

Men det är just i det här
ögonblicket

Så förtvivlat skört och
ledsamt

Vi ser varandra







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-04 14:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hyllar sprickor, stup, svalg, splittring.

2019-09-10

    Lena Staaf VIP
Sprickor kan vara nödvändiga... om de inte blir för stora.
2019-09-04

  Kungskobran VIP
Sprickor går att täta
2019-09-04

  Larz Gustafsson VIP
"There is a crack..." Ja, du vet...Cohen...
Uttjatat.
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP