Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot näthinnans glans

Långt bort i fjärran står stjärnorna vagt
i tusenårsstrider mot natten
Där tystnadens toner försvinner så svagt
som bedarrande is över vatten

I ljusår du reste mot näthinnans glans
så möts vi där nuet tar vid
Då vaknar den dröm ur sin slumrande trance
som föddes i rosornas tid





Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-04 16:35



Bookmark and Share


  ULJO
Verkligen vacker poesi.
2019-09-04

  Johan Bergstjärna VIP
Så vacker dikt
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant