Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedskramen

Så fick hon den
till slut
Avskedskramen
som fattats henne
en längre tid
Ordet som uttalades
ekade ensamt en stund
i hennes huvud
Kvar lämnades
ett inre lugn
genom tystnadens tomhet




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-04 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igenkänningsfaktor, jättefin
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP