Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Intelligensens fallfrukt

 

 

Jag står där beredd med lien,

[bland intelligensens fallfrukt],

för att befria mäklarna från deras licens.

 

 

Jag står där redo med yxan,

[bland humanavföringens kacklande],

för att befria B-kändisarna från röda mattan.

 

 

Jag står där startklar med rakkniven,

[bland den desillusionerade idealistens bitterhet],

för att befria mig från ryggdunkningsbyns skvaller.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-04 19:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Upprepningarna bimder ihop texten och markerar det viktiga - upprensningen av hyckleriet och allt onödigt i tillvaron. Fast själv är du inte onödig. Tvärt om!
2019-09-04

    ej medlem längre
Men du är åtminstone cool när du står där! :)
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP