Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvandling (årstidsväxling)

Korallkornellen
ännu skiftande
i olika nyanser
ska snart
byta skepnad
och flamma röd
liksom varje höst

För att sedan fälla
sina blad ett efter ett
tills den står naken
kvar på sin röda matta

I väntan på
ännu en ny årstid




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-05 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP