Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöklikt

 

 

det sägs att det spökar både här och där

det sägs att det är en speciell atmosfär

 

spöken, rassel av kedjor, steg

inget för den som är feg

 

gnisslande dörrar som smäller 

kanske var det bara smällkarameller

 

vålnader som går genom väggar och rum

den som ser sånt anses som dum

 

steg i trappen om natten

spöke iklädd bara hatten

 

det tycks finnas en parallell värd

utan någon lyx och flärd

 

de tycks leva på vatten och luft

att vara spöke är nog tufft

 

undras om i pyramid spökar faraon

tänk om man får se en tvättäkta baron!




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-07-26 08:23



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Klart det finns spöken, kolla bara på "Hollywoodfruar".
2021-08-02

  Susen VIP
Humoristiska ord i spöklik tappning. Snyggt på rim
2021-07-27

  Sparvögat VIP
Kanske finns det även snälla spöken som vill hjälpa till…
Underhållande text
2021-07-27

  Kungskobran VIP
Spöken kommer alltid finnas där
hur vi än lever och svär.
2021-07-26

  PPQ
så snyggt du målar detta det pirrar till av förtjusning inom mig
2021-07-26

    Lena Staaf VIP
Vidskepelse och tron på spöken lever än i vår upplysta värld.
2021-07-26

  Marita Ohlquist VIP
En oroväckande text om spöken och vålnader som stör sinnesfriden.
2021-07-26

  överlevaren VIP
Inget för klena nerver...
2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP