Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blygsam men inte rädd

Fladdermöss i mörkrets mystiska grotta. Slaggprodukter av skam, nu fjärilen lyfter mot skyn och spegelblank sjö trolsk som din aura, våra själar älska. Mitt hjärta av smältande is. Ditt hjärta av bergskristall. Som gåtfull gudinna med klänning av lenaste videung. Berguven och prärievargen vaggar våra drömmar. Sårbar och skör flamingo av rosenkvarts om än ditt underbara leende av pärlemor. Skygg som rådjuret du vandra bland trollhassel och lupiner. Vi säger godnatt innan vargtimmen infaller och önskar oss harmoni medan svanarna blickar upp mot stjärnorna. Vi blundar och äventyr av opal tar oss med på vingar av tårar som en gång föll. I din famn enhörningen bor. I min famn sagan bor. Tillsammans i galaxens norrsken. Vi tillhör varandra. Snöflingor falla i sommarnatten. Någonstans där lodjuret vakar över oss, vi söker trygghet. Blygsam men inte rädd. Jag söker bekräftelse. Där blåsippor en gång blommat, jag lägger mig och gör änglar i snön.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-05 18:12



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Slaggprodukter av skam..
2019-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP