Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De har slängt bort allt som var i glömskans hav

Det är väldigt tyst från de personer
som håller mitt lilla fosterland i sitt grepp
det pågår attacker på oskyldiga människor
laglydiga fogliga som inte vill ställa till problem
som bara vill leva i fredens lugna landskap!
varför ställer sig inte ansvariga upp & visar
sin ilska över alla blodiga attentat som sker?
var finns vreden över alla ondskefulla händelser
de om någon ska ju ge SÄKERHET & TRYGGHET
visa sina framfötter visa att de har någon stake
det man märker är en flathet utan gränser...
som det ser ut så är dessa TVÅ borta med vinden
istället blåser kall hård otäck mörk mot kinden
det går inte att mörklägga eller bortförklara
de som sitter i toppen ska väl skydda & försvara?
det blir tydligare & tydligare att det märks av
de har slängt bort allt som var i glömskans hav
idag får människor klara sig så gott det går själv!
skrämmande utveckling som trätt fram i klaraste ljus
sanningen visar det lögnen försökt gömma
sådden har gett resultat en skörd som många
aldrig någonsin kommer att glömma
den har satt djupa sår i människors liv
alltför mycket sorg förtvivlan & död
själar lider enorm oro har växt fram
många har förlorat sitt hopp sin glöd








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-31 10:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2020-11-15

  Maud Louise
Du skriver väldigt bra om samtiden i vårt land! Konkret o naket skildrar du verkligheten
2020-11-05

  Solstrale VIP
Otroligt bra skrivet och sant!
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP