Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försköna din insida


Utseendefixering

Utseendefixering är väldigt vanlig bland unga människor, Kanske bland äldre också.
De unga påverkas av sina kompisar. De får bättre självförtroende när de färgar håret blått eller låter tatuera sig.
Det är viktigt att göra det bästa av sitt utseende. För självförtroendet. Mänskliga egenskaper såsom generositet exempelvis värderas lägre.

Det finns människor som har en inre skönhet även om deras yttre inte drar blickarna till sig.




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-06 10:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett fantastiskt avslut på texten!
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP