Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Visserligen roligt att upptäcka själv men med sällskap? nja kanske ett led bättre det är? Jag är när dig , nån mil kanske vet inte..


Ströva omkring drömmande i Hufvudstan

Har släppat omkring mina fötter från förorten.

Låter ögonen föra mig fram, folk far omkring.

De känns jäktade , lite smittas nog av på mig.

en utböling som inte ens vet vad norr å söder är längre.

Äsch jag tar det chill , lunkar på , lunkat till Naturhistoriska ett häftig ställe.

Lika mycket intryck som det spinner i centrum..

Små häftigt för en utböling som ströva omkring drömmande i Hufvudstan.

Glömmer bort att jag saknar dig Fröken Gr

Nä det gör jag faktiskt inte, men livet är häftigt, just

nu och spännande här inne i Naturhistoriska ....

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-06 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är det Nathurhistoriska i hufvudstaden? Det är sannerligen en bra plats!
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //