Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte vad det är, men det räcker

Jag vet inte om folk en dag
kommer att se er som ni.
eller om nån av oss en gång i tiden
kommer att kalla oss för vi.
Det jag vet är att det jag får
räcker till
så länge tiden med dig får stå still...




Fri vers av T.O.M
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-09-06 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.O.M