Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efter min resa till en son och hans familj i augusti till Arkansas USA och alla lyckosamma utflykter till olika stater och motell fröjdar sig min ande i Gud min Frälsare som gav mig denna möjlighet i ålderns höst. Bild: Rolf Freyzon.(över Skype)


På tacksamhetens vingar.


Så mycket nytt som jag fick se

överväldigande natur, historik


allt det roliga vi fick uppleva

alla billiga klädinköp med så

goda restauranger var och en

med sin egen specialitet och smak


fotvården där jag fick massage

målade tånaglar för första gången


de fantastiska motellen med pool


filmkvällar hemma hos min son med de


bekväma fotöljerna med liggmöjligheter


uppassande barnbarn som serverade mig

vad jag än önskade där allt var möjligt


de kelsjuka hundarna som alltid ville vara med


Ett innerligt tack till alla som gjorde resan möjlig

och så full av spännande upplevelser som mina

tre utställningar visar för den som är intresserad

Vad kunde jag mera önska mig i ålderns höst?


https://www.poeter.se/Se+Utstallning?writer_id=21428&gallery_id=11918

https://www.poeter.se/Se+Utstallning?writer_id=21428&gallery_id=11925

https://www.poeter.se/Se+Utstallning?writer_id=21428&gallery_id=11947

Alla mina utställningar:https://www.poeter.se/Mina+Utstallningar




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-09-06 20:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det blev många minnen att bevara...härligt...
2019-09-30

  mare VIP
Bibbi, det låter fantastiskt!
känner igen mig i dina rader
om alla upplevelser i stora
landet Amerika & dess öppenhet
gästvänlighet & frihetskänsla
ingen jantelag där inte ;)))
2019-09-10

  Rise Little One
Underbart att få ta del av din härliga resa vännen.
2019-09-07

  Eva Helene VIP
Så fint förmedlat!
2019-09-07

  Ann V Åhsberg VIP
Helt Underbara bilder! Jag har kommenterat detta i ett annat svar!
2019-09-07

  Niliboy
Vilka upplevelser! Själv är flygrädd å vill inte flyga, men så har jag inte några barn att att flyga till heller!
Roligt att ta del av dina fina upplevelser!
2019-09-07

  Tino
Jag känner en glädje och tacksamhet. En upplevelse som du inte alls hade vågat drömma om. Fantastiskt Bibbi!
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP