Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Måla in sig


spar färg i lager på lager

 

ser färgen du målade in mig i

och lågan du

plötsligt släckte

minns dig med lätta fingrar

och ensamheten

när jag 

återuppstod i ärr

färger som lagts till 

med lager på lager

klädd nu

i ny hud

redo att möta allt




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-06 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP