Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motbild


Innanför
tunna ögonlock

En motbild

Inte längre svart
eller vit

Den självlysande
bilden
färgad av purpur
och ljus
med lyskraft nog
att färga dagen

Om du minns
och bär den
med dig
kommer du se
verkligheten
ur ett annat
perspektiv

Inte alls lika
svartvit längre




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-07 09:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det finns altid två sidor av ett mynt,
välj den fina sidan
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP