Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatimas hand

En osynlig hand som vakar
En osynlig hand som beskyddar
En osynlig hand som vädjar

Stark symbol
genom olika religioner
men med samma mål och syfte

Ta varandra i hand

Ingen ondska mer


© Christer Johansson 2019-09-07




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-07 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP