Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Persiens fjäril

Den sköraste lilla kvinna
Yngre än mig
men så mycket äldre
Samma språk
talar vi inte
Vad blev egentligen
triggern i vårt samtal?
Vi förstår det inte
Kan bara ana
Ser hur hon kämpar
för att andas
Hon lämnar sen rummet
Gråter hejdlöst
Kroppen vrålar i kramp
Lågt försöker jag
tala till henne
Fjärilslätta strykningar
över hennes rygg
tills maran lämnat henne
Persiens fjäril






Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-07 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP