Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


finns säkert inget sånt som tilten påstår, men du finns klart du gör/ det gör jag med. längtan saknaden är stor IMP


Optisk rörande känslor

 redigerad..

 

Fan jag skulle vilja vara en pirat

med hjärtlösa kalla känslor, så varför kan de inte få blomma fram bland de döende näckrosorna?

Tittar på regalskeppet Vasa å tankar kommer bara farande!


om jag liksom känner
mig så fullt uppe i varv
blir det en slagsslag sida.

Vilka rosor på ytan som krusar till sig då!
Åka 180grader å blupa in
nåra kalla-supar .. emotionellt berörd
berusad av allt som rör sig, 
runt runt som malströmmar ..
Är bara enfaldig och trög..
som inte hänger med.. ?
frågor som dras med
ner.......ner å ner till
den mörka botten ?
en trompe l’œil...
sånt krusande på vatten ytan.
Du är ju knappast här lr hur!
Men jag önskar att du är här
och vägleder mig tar min hand ...

Din varma hand och slutar retas med mig!




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-07 15:40



Bookmark and Share


  Charles Abrams
kan inte vatt mina näckrosor #^_^#
2019-09-29

  WyS VIP
Stark beskrivning av många intryck som rusar fram som ett expresståg!

Det gick nog inte så fort på regal skeppet Wasa....lite för ambitiöst lastat och slagsidan var ett faktum!
Simma lugnt !!!
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //