Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek utan svar.....

Vad är kärlek värd inombords,
när den aldrig får beröra den som berört.
varför säger hjärtat att jag älskar dig,
när allt annat i kroppen ber mig att ge upp.
utan dig ligger jag svag på marken,
men styrkan finns i allt jag tror på
och det är att ge utan att få.
Du är den enda person som jag aldrig lärde känna,
men som jag ständigt tänker på.

Kanske är det inte vilka vi är,
utan vad vi behöver som spelar roll.
Jag vill ge dig allt jag har och bär på,
det är min enda övertygelse,
trots att du är den enda person som jag aldrig kan få,
så är du den enda som jag vill nå.




Fri vers (Fri form) av Femme Fatale
Läst 246 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-09-07 17:41



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Klockrena två sista rader!
2019-11-07

  Kungskobran VIP
Det är ett öde att inte få
den man vill nå
2019-10-07

    ej medlem längre
Träffande beskrivning av det vi alla har upplevt någon gång. Kärlek som inte går att förverkliga. Den är smärtsam men lärorik
2019-10-01

  M:tin
Känns igen så väl!
2019-09-07

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Dina ord berör mig, de gör ont...
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

 Femme Fatale
Femme Fatale