Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra inre delfiner

De tysta andetagen av norrsken. Våra liv i en handfull diamanter. Att den drake av klaraste ametist i kristallkrona funderar över vem som valde fel och vem som valde rätt. Den gåtfulla lycka av teatermask av bärnsten och livet som kysste lönnlöven godnatt. Att älska och samtidigt förlora vännen i den förtrollade spegeln. Önskebrunnen full av förhoppning och längtan. Tyvärr gnager rädslor i palats av våra tomma själar. Du ömsar skinn. Jag ömsar ensamhet. Där vi fann varandra efter en evighet av det vi kallar drömmar. Jag ger dig mitt hjärta. Du ger mig din aura. Tillsammans vi ger varandra kärlek. Vi blickar ut över havet där våra inre delfiner längtansfullt älska. Av champagne du tröstar. Rosa bubbel i natten. Jag ler, och önskar du gör detsamma.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2019-09-07 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP