Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag inte gör

Jag skriver inte en dikt om kärlek
inte heller om ålderdom och ensamhet.
Men jag besvarar mailen från mitt inre
planerar en resa till grannön Styrsö
och håller kontakten med mitt fortsatta liv.
Där, någonstans runt 2027, får jag
ett sms från H M KONUNGEN som jag inte besvarar.
Då har mina barnbarnsbarn börjat skolan
alla är glada och vi ses på någon restaurang
där vi kan hurra för varandra och vänta på framtiden.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-08 10:27



Bookmark and Share


    David Wästerfors
Förstår inte hur du gör. Jättebra!

2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist