Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden


saknar dig
som en galen hund
nosar runt




Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-09-08 16:00



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Saknad och lukt tänker jag. Så sammanlänkade med varann. Kanske en konstig kommentar men så tänkte jag.
2019-09-24

  Tino
Riktigt enklat men så tydligt!
2019-09-08

  Lehva VIP
Genialt i det lilla.
2019-09-08

    ej medlem längre
Snyggt!
2019-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP