Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plunketts drömmar under boerkriget


Rullar vi runt bland mjuka kuddar


Anansis thorax spricker vid hans skrik
när den sista tigern dör
godnattsagor i Fiddlers Greens paradlik
visklek med perfekt gehör

Mysteriet vid midnatt, noktörn illusion
farlig monsterbror i skjulet
nymfen blommar i nästa natts version
månvinden, brigadoongasljuset

Alla släckta sovande äroljus till Aslan
spikar pluggar under offerträdet
monstret Vifflan tisslar med Tasslan
Platons ahegao i stenen efter svärdet




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 163 gånger
Publicerad 2019-09-09 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd