Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Osäker


Om jag vågat

Jag trodde du ville
Jag trodde jag gjorde rätt
Men plötsligt avbryter du mig och möter min lust. I min kropp
Jag skäms
Jag försökte stilla din törst genom att skrika efter vatten till mig själv

Du gav mig att dricka. Du släckte min törst. Och jag lovar dig. Nästa gång ska jag ge dig att dricka. Utan slut.

Jag ska våga göra som du
Se din lust i ögonen.
Vända dig på rygg
Hålla fast tills du kvider
Smeka dig mjukt och långsamt
Tills du skriker efter mer
Om jag vågar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mackan 1966 VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-09 07:45



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
å vad taskigt..
2019-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP