Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagt och gjort


Finns det något vi borde gjort
eller sagt?

Som hade kunnat stoppa
detta förakt

Du säger
- Det betyder ingenting!

Men ändå vill jag tro
att det är straffet för någonting

Något vi borde sagt eller gjort

Innan allt plötsligt blev så stort

Kanske krymper det och blir
mindre sedan

Om vi tänker mer i stort

Över allt vi båda sagt
och gjort




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-09 08:53



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fin eftertanke!
2019-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Läser din fin text och tänker på att medmänsklighet är en variant av allemansrätten.
2019-09-09

    Lena Staaf VIP
Förflugna och sårande ord har tendens att borra sig in och det krävs hundrafaldig styrka för att tvätta bort dem.
2019-09-09

  Kungskobran VIP
Ett förfluget ord
kan vara nog
man om viljan finns
och man det fina minns
kan det bli bra
men man måste viljan ha
2019-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP