Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland trollhassel och liljor

Morgondagen blott ett månsken bort. Du av stjärnfall sprider ljus över bortglömd horisont. Skymningen av nostalgiska ögonblick. I gryningen de friska dofter av nyponros och dina händers smekning mot min kind jag aldrig får nog. Borttappad nalle du letar bland trollhassel och liljor, skimrande som skatornas fjäderdräkt. Sällan vi var lika sårbara som nu när regnbågen visar sin diamantkrona glittrande som den alltid har gjort och alltid kommer göra. Villkorslös kärlek drake erbjuder serverad på guldfat, där hon drömmer sig bort bland vindruvor av vidskepelse. Nätter aldrig varit så mörka, i mitt hjärta, övergiven tornuggla av rosenkvarts blickar ut över sin egendom. Av mig du älskad är, bland näckrosor och lupiner, sagoväsen så förtrollande, så berörd att rådjuren förvandlas till vita kaniner. Samtidigt fruktar vi det ögonblick då världen inte är vi längre. Du kysser mig. Jag kysser dig. Någonstans mellan himmel och hav.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2019-09-09 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP