Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till lycka

När mörkret sakta faller på
och dina armar släpper taget om mig
faller jag djupare in i min eviga sömn.

Jag kämpar mig upp
och med nya arma tag
kryper jag långsamt in i din famn igen.




Övriga genrer av ingen alls
Läst 611 gånger
Publicerad 2006-06-29 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls