Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtfärdig men inte sorgsen

Av de frusna knölsvanarnas vaggvisa. Som hon en gång beundrat. Fruktsallad av grubblerier och rosendoftande valnötter. Drinkar med minnen förlorade i alkoholruset. Drömmar av ekorrarnas samlande i smyckeskrin bevaras bland halsband, armband och ringar. Du gömmer dig bakom istappar och vinterns rimfrost. Att sakna äng av violer, där leguaner strövat fritt. Vi idisslar kärlek vid vattenfall av inbjudande lagun. Gråtfärdig men inte sorgsen. När vädurar i sitt eldtecken svävar bland stjärnorna, tätt intill dig. Jag ger dig orkidé av säsongernas närhet och tillsammans vi skänker lodjuret tankar, med önskan om att få uppleva morgondagen med händer fulla med sagor av snö.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2019-09-09 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP