Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt bli!

Jag kan inte låta bli att tänka,
inte låta bli att undra,
att känna.
Släpp det!
De förbjudna tankarna.
Det är lögner! Eller?
Du vet att det inte stämmer.
Men hur kan jag vara säker.
Jag kan inte låta bli att ställa frågan;
Älskar de verkligen mig?




Fri vers av Salut Lellan
Läst 204 gånger
Publicerad 2019-09-09 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salut Lellan
Salut Lellan