Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror aldrig nån burit på så många biljetter som han. Han brukade ofta skriva nåt i förorden om boken, Och han hade typ alltid rutig skjorta. 2019-09-09


Min farfar hade alltid en bok och en chokladkaka under armen

 

Det var:
Gullivers resor
Det blåser på månen
Jorden runt på 80-dagar
Robinson Crusoe
Oliver Twist
Skattkammarön
Alice i Underlandet
Utvandrarna
Anne Frank
Törnfåglarna

 

 

och det var:
Frukt & mandel Marabou
Schweizernöt
Klassisk mjölkchoklad

inget jag föredrog ändå
(Chokladen fick faktiskt mina bröder
gotta i sig)

 

 

 

 

det är en farlig kombination

 

 

 

 

 

för blivande poeter med sötsug och klassiska citat

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-05 16:31



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fint
2020-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Min farfar läste "Bill & Ben".
2020-04-05

  Larz Gustafsson VIP
"Det susar i säven"
2020-04-05

    ej medlem längre
Alice i underlandet och en Frukt och mandel, tack!
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP