Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Kattis


Hur att vara en vän


i omklädningsrummet blir silverfiskarna fiskar
det finns ingenstans kvar att fly men tvärtom

ät mig löjligt
äpplets första steg
banan på skeppsbrott

stjärnstofts grepp om din sida, fantomahs blick
revbenskung på havsgolvets erogena säng

köttet villigt
själens facit teg
sajtgajstens målbrott

han gömmer sig i skåp på minnestripp och viskar
en katastrofisk backfish tack, med tvestjärtsrom

avlid grundligt
för din Ba är feg
en ji-man i din kaskelott

tusen och en Cyrano i fickan får mig verka kvick
sök i valfri metaforisk natt efter musans manekäng

tid är billigt
jag kom och såg, jag seg
och väntar på den som förstått




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-10 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd