Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växelbruk av tid

Är tiden fri
eller bunden?

Fråga hunden

Den som ibland
får löpa fri
eller stå bunden
precis som vi

Kanske är det så
det måste förbli

Att tiden
ständigt ska skifta
mellan bunden
och fri

Vad vet väl vi




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-10 08:57



Bookmark and Share


  WyS VIP
Djupt och innehållsrik!
2019-09-11

  Kungskobran VIP
En hundägare är inte en fri människa
Strindberg
2019-09-10

  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det är det ofta så, att människor kommer och lägger beslag på min tid.
Då är tiden inte längre fri.
Engelskan har ett uttryck: hog one's time. "Hog" betyder svin.
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP