Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri tid


I tidens händer
vilar vi

Tills banden lossar
mellan den och vi

Och all vår tid
till sist blir fri




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-10 09:14



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fint framförd . Många sanningar med få ord!
2019-09-11

  Kungskobran VIP
Den tid är förbi
när man var fri
om man det någonsin var
i sina flydda dar
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP