Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIKA ANDAR DRAR SIG MOT VARANDRA


VILA I FRID

Jag är från naturen.

Därför är jag naturlig

Jag är från jorden.

Därför är jag jordig

Jag är från himlen.

Därför är jag hemlig

Jag är från solen

Därför är jag glödstjärna

Jag och du är av samma ande

Därför är jag och du är oändliga

Min ande samsas med din

Må våra ande vila i frid   

I gränslös frid

Lika andar drar sig mot varandra

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2019-11-20 09:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för de sista raderna som förmedlar en vacker önskan.
2019-11-22
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP