Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min pappa har drabbats av demens Jag har inte velat besöka honom men insåg idag att jag behöver göra det för att kunna hantera sorgen


Sorgen är som ett hav

Sorgen är som ett hav
Rädd för att för att drunkna

Hur jag ska närma mig sorgen?
Kanske som att hoppa i sjön
Strax efter islossning eller som första sommarbadet
Försiktigt, försiktigt

Jag vet att jag måste hoppa i
Jag vet
Men jag är för rädd
Panikslagen, livrädd att jag ska drunkna
JAg får gå i lugnt för att slippa få en kallsup

Pappa har varit den käraste för mig
Och nu är han borta
Hans kropp finns kvar
Hans ögon finns kvar

Men inte hans närvaro




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-10 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP