Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oärlig...

Finns det något värre...
En sak ska du veta, aldrig att jag ej skulle hålla mina ord...
När allt står på spel, smyger sig planerat bort...
Slickar sina egen gjorda sår...
Gör sig osynlig...
Lättast så för så feg, lömskt...
Som en räv...
Söker andrum, ifrån vad...
Sin egen feghet, att ej våga vara ärlig...
Även om reaktionen blir obehaglig, men herregud!!
Det är vad som kallas...Vuxen!! Stå oavsett för det man gjort...
Allt annat är ovärdigt, hur ska man kunna vara vänner...
Säg mig det...


Orkiden




Fri vers av Orkiden
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-10 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden