Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du åt mig till frukost

 

 

Du åt mig till frukost

grävde med tandpetaren melllan visdomständerna

 

Du trodde du var min:

jag bytte bord och satte mig vid grågubbarna.

 

Helt ointresserad av sex

särskilt med konferensknullande tjockskallar.

 

Jag tar mitt glas med vitt vin,

går upp till mitt rum och leker med min rabbit!

 

Må du ruttna i din ensamhet,

kapitalistluder, med guldkort och överkammad flint!

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-10 21:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det är en kvinna som talar.
2019-09-11

    ej medlem längre
Har du en rabbit? Trodde de var främst för kvinnor? Man lär sig jämt något nytt av din poesi. Den är ytterst folkbildande. ;). Fy fan för guldkort och överkammade flintar!
2019-09-11

    Lena Staaf VIP
Avståndet, oförståendet, avogheten, ensamheten, avhållsamheten, sorgesamheten.
2019-09-10

  AKT VIP
Erotiskt brutal.
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP