Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets melodier

Precis likt den sång som spelas just nu
Väcker du hos mig ett fjärran minne
Grammofonen kämpar för var ton
Den levererar en bekant melodi
En vacker sång om svunnen tid
Ett knastrande rogivande ljud
Musiken kränger sig ända in
Gestaltar en nostalgisk era
En röst sjunger om kärlek
Verserna handlar om oss
Refrängen om det vi var
Tonerna likt fragment
Spillror från historien
Sången fick evigt liv
Det hade dock ej vi
Men minnet från
Vårt soundtrack
Tynar inte bort
Grammofonen
Spelar outrot
Vår musikal
Lever kvar
Tystnaden
Blir stark
Efteråt
Likaså
Blev
Jag




Fri vers av Sigridanna
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-10 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sigridanna
Sigridanna