Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


regn

 

 

 

under täcket

lyssnar natt

 

utanför mitt nakna

varmt regn

och tiden som är

 

en stilla längtan

 

sipprar genom

 

oss

utan språk

 

är vi

 

 

alltid

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-11 05:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP